Kampeerspullen deel 2

De eerste spullen zijn gekocht. Je denkt er niet bij na, maar het is van belang dat alle spullen compact zijn en niet veel wegen. Je moet immers alles wel meesjouwen in de camper. De ruimte in de camper is uiteraard beperkt. Wij hebben het servies gekocht zoals in de vorige blog, het weegt niks, maar is degelijk en kan tegen een val. Daarnaast hebben we nog een bestekset gekocht bij de IKEA. Ook hier weer hoe lichter hoe beter.

ostron-bestek-delig-grijs__0334906_PE527623_S4

Wat doe je met slaapspullen…? Een compleet dekbed met kussens, overtrekken, hoeslakens en kussenslopen….? Een slaapzak blijkt een veel betere uitkomst. Deze zijn zelfs in tweepersoonsuitvoering verkrijgbaar inclusief “ingebouwde” kussens. Hoezo ruimte besparen. Nu alleen nog even kijken welke het beste is.

385866

Dan heb je nog toiletspullen…. voornamelijk handdoeken nemen veel plaats in beslag. Tenminste normale handdoeken. Ook hier hebben ze tegenwoordig goede alternatieven voor. Microvezelhandoeken. Erg compact (4 microvezel passen in 1 normale handdoek), nemen veel water op en zijn ook snel weer droog. Top….!

TS3071-3-colors

Bij kamperen hoort uiteraard ook koken. De complete pannenset van thuis meenemen, is geen optie. Zoals gezegd….. waar laat je het. Ook hier weer genoeg alternatieven die licht van gewicht zijn en zeer compact.

bo-camp-explorer-4-pannenset Pannenset1 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s