Stoel eruit bank erin!

Vanmorgen bij Egbert de Boer in Hemrik geweest. De bijrijdersstoel is vakkundig uit de minicamper gehaald. Het was even een werkje volgens de monteur. Auto is onderhand alweer 14 jaar oud en de bouten zitten dus ook al 14 jaar vast. Gooi daar de elementen van de natuur en de pekel tegenaan en je snapt dat de bouten muurvast zaten. Na de nodige WD40 en diverse steeksleutels is het toch gelukt en stond de stoel uiteindelijk naast de auto. De bank er weer in en deze werd weer vast gedraaid aan de auto. Van 2 personen naar 3 personen voorin. Al met al zal het wel even wennen worden. De voorstoelen zijn nu uiteraard niet meer draaibaar en we kunnen nu geen zitje weer creëren. Maar ja we kunnen nu wel weer naar de plaats van bestemming! Nu wachten op groen licht van de overheid dat de sanitairgebouwen, in ieder geval de toiletten, weer open mogen op de campings. Wij kunnen niet wachten om voor het eerst met zijn drieën te gaan kamperen.

6 juli 2020 heeft de RDW de bank ook goedgekeurd en heeft de minicamper nu officieel 3 zitplaatsen op het kenteken staan.

2 Comments on “Stoel eruit bank erin!

  1. Pingback: RDW Keuring | Kamperen – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

  2. Pingback: Weer klaar om te kamperen – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s