Start inbouw

Afgelopen vrijdag is Camper Bouw Nederland begonnen met de voorbereidingen voor de camper-inbouw van onze Peugeot Expert. Als het goed is krijgen wij komende week de beschikking over de eerste foto’s. Het blijft erg spannend, een tekening en de ideeën in je hoofd die langzaam werkelijkheid worden.

Vandaag hebben wij van Jan en Arina, oom en tante van Esther, zelf ervaren kampeerders, diverse tijdschriften gekregen met allerlei informatie van reisbestemmingen tot handige kookrecepten. Leesvoer genoeg voor de komende tijd.
Nogmaals hartelijk dank!

IMG-20150516-WA0000

Wij wachten met spanning op de eerste  vorderingen van de inbouw zoals jullie zullen begrijpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s