Verwarming

Het kampeerseizoen voorbij? Misschien… Wij gaan toch proberen om in de herfstvakantie nog een paar dagen met de camper erop uit te trekken. Erg dapper waarschijnlijk. Uiteraard hebben wij daarvoor wel wat voorbereiding getroffen. Bijvoorbeeld een verwarming. De camper zelf is niet voorzien van een verwarming, echter heb je hele handige compacte elektrische kachels. De keramische kachel heeft twee verwarmingselementen (elk 750W) en een ventilator die je ook in de zomer zou kunnen gebruiken. Voor in de tent hebben wij nog een tenttapijtje erbij gekocht. Zal iets warmer en zachter aan de voeten zijn.

Euromac-Kachel-Alu.1

Vandaag hebben wij ook de nieuwe kentekenplaten besteld. Eindelijk een beetje ruimte in de agenda’s. Deze halen wij morgen op en is het hele RDW gebeuren achter de rug. Mag er ook weer in gereden worden, geen onbelangrijk detail. De verzekering is gelukkig al rond. Campertje is All Risk verzekerd!

De planning is dat we richting Ermelo gaan om daar op Camping “In de Rimboe” te gaan k(r)amperen.

bord01

kampeerveld

Lekker fietsen en genieten van de omgeving.

herfst-tocht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s