Lekkage

Niet geheel ongeschonden!

De minicamper is niet geheel schadevrij terug gekomen van de vakantie. Achteraf blijkt dat de leiding van de stuurbekrachting lek is. Waarschijnlijk hebben we tijdens de rit een steen of tak geraakt. Gelukkig is de leiding ondanks dat beide bevestigingsklemmen losgekomen zijn toch blijven hangen. Het had voor de nodige vuurwerk kunnen zorgen tijdens de rit.

Gerbert heeft een nieuwe leiding besteld en gaat deze er binnenkort onder maken. Dankjewel Gerbert!

Dam tot Dam

Volgende week is de Dam tot Dam loop en ook wij zullen meelopen. Voor het weekend hebben wij een leuke minicamping geboekt. ´t Uilenstekkie! Zaterdag aan het eind van de dag gaan wij richting Amsterdam. Zondagmorgen kunnen we lekker rustig aan doen de start is op 20 minuten fietsen van de camping.

Hopelijk blijft het nog een beetje nazomer de komende weken.

 

2 Comments on “Lekkage

  1. Pingback: Gerepareerd! | THE SMALL WHITE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s