Vrijgezellenfeest

Een weekend lang “feesten”!

Esther zaterdag 22 april:

Afgelopen weekend was het tijd voor de vrijgezellenfeesten. Esther mocht het spits aftrappen zaterdag 22 april. De dames, Gea (moeder van Esther), Corrie (moeder Ricardo), Marian, Eline, Claudia, Teesha, Mireille, Roxanne, Hilda en Suzanne hadden om 15:00 uur een High Tea geregeld in het Feithhuis. Esther mocht haar speciale outfit aan en kreeg allerlei leuke cadeau’s waaronder een eigen gemaakt “Wie is het” spel! Na de High Tea werden diverse cafés aangedaan in de stad en ging het feestje tot in de late uurtjes door!

Ricardo zondag 23 april:

Ricardo mocht zich zondag 23 april om 18:00 uur melden bij het Euro Kartracing & Bowling Groningen. De heren, Kees (vader Ricardo), Jan (vader Esther), Marco, Siebrand, Gerbert, Stefan, Wouter, Marcel en Niek zaten al klaar aan de stamtafel. Ricardo mocht zijn speciale Pickachu pak aan. Er werden eerst twee heats gekart waarna en genoten werd van een lekkere BBQ! Na de barbecue ging de strijd verder op de bowlingbaan! Men gooide fanatiek onder het genot van een drankje en een hapje. De avond werd afgesloten in De Negende Cirkel!

Iedereen hartelijk dank voor dit leuke en gezellige weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s