Weekje Texel

Genieten van een lange week op Texel!

Kamperen op boerencamping De Razende Bol;

“Boerencamping De Razende Bol is gelegen achter ons bloembollenbedrijf en is ruim opgezet en omheind. Er is plaats voor 15 kampeereenheden. Zowel campers, caravans als tenten zijn van harte welkom. In 2017 hebben we een plek gereserveerd waar max. 4 kleine trekkerstentjes kunnen staan. Daarbij staat een huisje waarin gekookt kan worden, potten en pannen zijn aanwezig.”

Onze minicamper kan weer van stal en gaat de zee over deze keer. De eerste vakantieweek is geboekt. Allereerst een weekendje in een Landal Park met de Brouwers en daarna geen we nog een weekje verder uitwaaien op het eiland. Uiteraard hebben we weer gekozen voor een leuke kleine camping.

De recencies zijn lovend! We vergeten de fietsen niet, want die gaan natuurlijk gewoon weer mee achter op de minicamper. Hopelijk volgen er de komende weken nog wat mooie droge weekenden, want het begint aardig te kriebelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s