Fietsen met Lianne

Zoals jullie weten fietsen wij graag tijdens onze vakanties. Lianne is nu op de leeftijd dat ze in een kinderzitje kan zitten en dus mee kan op de fiets. Afgelopen weekend hebben we daarom ook een voorzitje op de fiets gezet en hebben een klein stukje met Lianne gereden. Ze vindt het geweldig. Het helmpje is onderweg en binnenkort kunnen we dus leuke fietstochtjes gaan maken. Voor de langere tochten staat er al een fietskar in de schuur. Deze kan zowel als fietskar en wandelwagen gebruikt worden.

Kamperen zit er op dit moment nog niet in. Onze camper is niet voorzien van eigen sanitair en zijn dus afhankelijk van een toiletgebouw. Helaas zijn deze op alle campings nog gesloten vanwege de corona-maatregelen. Wij hopen zeker de komende zomer een keer met z’n drieën te kunnen kamperen. Als dit bevalt moeten we gaan beslissen wat wij met onze minicamper gaan doen. Bijrijdersstoel eruit en een bank erin samen met een grotere voortent. Of de camper verkopen en dan kijken wat onze mogelijkheden dan zijn. Vouwwagen, caravan wie zal het zeggen? Onze “nieuwe” auto heeft in ieder geval een trekhaak en het vermogen om er iets achter te hangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s