Buggy en Buggy-drager

Soms koop je dingen te spontaan zonder er echt goed over na te denken. Zo wij ook een aantal weken geleden. Een fietskar. Reuze handig, past achter de fiets en je kunt er ook nog mee wandelen als je een leuk plekje gevonden hebt om bijvoorbeeld te winkelen. Over het grote nadeel dachten wij toen nog niet na. Zelfs opgevouwen is de kar nog behoorlijk fors en de ruimte in onze minicamper is zeer beperkt zeker nu we ook extra spullen voor Lianne mee moeten nemen. Denk bijvoorbeeld aan een kinderstoel. Gelukkig hebben we de kar tweedehands via marktplaats gekocht en kan hij er binnenkort weer op.
Terug naar de tekentafel dus. De oplossing was vrij eenvoudig; een kleine compacte buggy met een beugel voor aan de fiets. Net zoveel voordelen als een kar, maar vele malen eenvoudiger om mee te nemen als we gaan kamperen. Uiteraard was het nog wel even passen en meten. De beugel is gemaakt voor een normale stadsfiets. Lang leve de tierips! Nu duimen dat de campings hun sanitairgebouwen mogen openen vanaf 1 juli en dat wij voor het eerst met z’n drieën kunnen gaan kamperen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s