Hefdak

Helaas nog geen concrete foto’s, deze volgen hopelijk dit weekend, echter is er wel nieuws!!.
Het hefdak dat zou worden ingebouwd, is niet op voorraad en heeft een lange levertijd. CamperBouw Nederland heeft vervolgens geprobeerd deze bij andere leveranciers te bestellen, echter hier hetzelfde verhaal. Langere levertijd zou een behoorlijke vertraging betekenen (3/4 weken). Gelukkig voor ons kwamen zij met een prima alternatief tegen een zeer schappelijke meerprijs. Het zogenaamde pop-up dak wordt omgeruild voor een hefdak.

fiat-scudo-kampeerwagen-diesel-zilver-003--76622187-Medium
“pop-up dak”
cdr2
“hefdak”

Jullie zullen begrijpen dat met een hefdak veel meer ruimte gecreëerd wordt in de camper (zie bovenstaande foto’s). Daarnaast blijft de hoogte van de auto nagenoeg gelijk en wordt de auto aerodynamischer als je hem met een pop-up dak vergelijkt.

De laadvloer en het tussenschot zijn inmiddels verwijderd en de roestplekjes zijn behandeld. Zodra er fotomateriaal beschikbaar is delen wij dit uiteraard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s