Campingmeubilair

Kamperen draait om het buitenleven. Omdat je niet zomaar de complete bank of voorstoelen uit de camper haalt, is het handig om campingmeubilair te hebben. De opbergruimte in de camper is vrij beperkt. Je kunt geen complete salontafel met stoelen meenemen. Je moet dus kijken naar opklapbare tafels en stoelen en het liefst zo licht mogelijk. Genoeg keuze in een kampeerland als Nederland. Wie zoekt zal vinden en inderdaad onderstaand setje voldoet perfect aan onze eisen. Een tafel en twee krukken. Hier kun je goed aan eten zowel op de camping als langs de weg op een parkeerplaats. Het setje is opvouwbaar tot een praktische koffer die 60 x 40 x 11 cm hoog is. Deze schuif je zo onder de bank en je houdt nog genoeg ruimte over om er allerlei ander spullen op te leggen. Beide krukken passen ook in de koffer. Het setje weegt net geen 7 kilo en is dus superlicht qua gewicht.

Camping setKoffer

Vanzelfsprekend is de hele dag op een krukje zitten ook niet aan te bevelen. Twee “normale” stoelen zijn daarom ook geen overbodige luxe. Ook deze weer compleet opvouwbaar tot een klein pakket en licht in gewicht. Relaxen is geen probleem en met een krukje van de tafel creëer je of een handig bijzettafeltje of een voetensteuntje. Daarnaast heb je 4 zitplaatsen dus kan er nog visite langskomen.

9200000025429609 9200000025429609_1

One Comment on “Campingmeubilair

  1. Pingback: Slaap- en lakenzak | THE SMALL WHITE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s