Techniek!

De handigheid van techniek!

Tegenwoordig is het navigeren toch wel heel makkelijk geworden. Met een navigatiesysteem kom je op de meest afgelegen plekken. Wij zijn daarom ook heel erg blij met onze TomTom die ons tot op heden nog alle plaatsen heeft laten vinden. Soms, door een eigen inschattingsfout, rijd je wel eens verkeerd. Zie ook ons avontuur op de militaire basis in Ermelo.

Daarnaast heb je ook nog googlemaps. Met je smartphone kom je dan ook overal. Daarnaast kun je met googlemaps ook hele mooie kaarten maken voor op je website. Zie hier het resultaat! In het rood de campings die wij tot op heden bezocht hebben. De blauwe route is de route die wij komende zomer gaan rijden.

Op redelijk eenvoudige wijze kun je plaatsen en routes toevoegen. Een hele mooie uitvinding!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s