Campings geboekt!

Bijna alle campings zijn gereserveerd!

De reis komt steeds dichterbij. Vanaf maandag zijn we druk bezig geweest om alle campings te boeken. het is bijna gelukt op een na. Voor de rest zijn de accommodaties in kannen en kruiken.

De eerste stad die we gaan bezoeken is Berlijn. Hier hebben we al een leuke camping op het oog, helaas tot op heden nog geen reactie gehad of er plaats is. Met de minicamper zou dit geen probleem moeten zijn. Die past immers overal wel een beetje tussen. Onze keuze is gevallen op City Camp Berlin 2. Een camping dichtbij het centrum van Berlijn. We kunnen dan eenvoudig de fietsen gebruiken in hartje Berlijn! Nog even afwachten dus!

 

Na het bezoek aan Berlijn zal de reis zich vervolgen richting Polen waar we als eerste Warschau gaan bezoeken. Ook hier hebben we een leuke camping gevonden in de buurt van de stad. Camping WOK! Je kunt er waarschijnlijk niet wokken. Van hieruit gaan we de stad en omgeving proberen te verkennen.

 

Het meest indrukwekkende van de reis zal Auschwitz gaan worden. Een plek die ik (Ricardo) “graag” een keer wil bezoeken. De camping  is rond een groot hotel en op loopafstand van Museum Auschwitz.

 

Vanuit Auschwitz zullen we de Tsjechische grens oversteken en een bezoekje brengen aan de hoofdstad Praag. Hier ook weer een camping weten te vinden in de buurt van het centrum aan het water. Rivercamping Prague. Met een beetje geluk kunnen we hier zelfs met de kajak van de wildwaterbaan.

 

Voordat we weer helemaal terugkeren richting Groningen rijden we langs Kassel.  Een mooie nieuwe camping langs het water Campingplatz Kassel.

 

Een spannende reis vinden wij zelf.
Zeker weer een met vele indrukken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s