De zomervakantie komt dichterbij!

Campings uitzoeken!

De zomervakantie nadert alweer snel. De route hebben we al gepland. Berlijn (D), Warschau (P), Auschwitz/ Krakau (P), Praag (CZ) en Kassel (D) een kleine 3000km. Esther heeft de afgelopen week al diverse campings bekeken waar we zouden kunnen overnachten met onze minicamper, waar we trouwens een offerte hebben aangevraagd om een luifel te laten monteren. Tijdens korte tripjes kan de tent in de auto blijven en kunnen we onder de luifel leven. Het weer moet dan uiteraard wel een beetje meezitten.

Het komend weekend gaan we alle campings boeken en is onze reis definitief gepland. Na het lezen van verhalen over Auschwitz hebben we daar de entreekaarten ook van besteld. Het schijnt voor te komen dat het in het hoofdseizoen druk is en zonder vooraf gereserveerde kaarten je geen toegang hebt. Dat willen wij uiteraard voorkomen. Het zou zonde zijn dat je er staat en niet naar binnen mag.

Zoals gezegd helaas maar twee weken. Gelukkig gaan we over twee weken nog een week naar Meliskerke (Zeeland). Weer een leuke boerderijcamping; Boerderijcamping Kluithoek!

Laat de zomer maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s