Soms zit het mee soms zit het tegen!

De fotograaf heeft haar werk gedaan!

Gisteren was de grote dag. De fotograaf kwam langs. Het huis was spic en span. Pap (Kees) had de laatste details in ons huis bijgewerkt een kwastje hier en een behangetje daar. Het huis ziet er weer helemaal top uit. De fotograaf was ook blij verrast bij binnenkomst en ging na het drinken van een kopje thee ook gelijk aan de slag.  De techniek staat niet stil en in een mum van tijd waren de normale en 360 graden foto’s gemaakt. Uiteraard werd er ook nog een filmpje gemaakt. Zelf hebben we de foto’s even snel bekeken en deze zien er super uit. In Portugal gaan ze nu bewerkt worden en kunnen dan richting de makelaar. Het wordt steeds spannender zeg maar.  Duidelijk mag zijn dat ik niet zo’n fotograaf ben:

Verkoop is een ding, maar een huis kopen ook. Voor volgende week hadden wij een bezichtiging gepland in Grijpskerk. Helaas is het huis weer uit de verkoop gehaald. Je gaat nu een beetje denken: “Wat als….. ons huis heel snel verkocht gaat worden?” Een goede vraag. Het voorjaar begint weer langzaam aan te breken. Wellicht een aantal weken op de camping staan met de minicamper. Wie weet. De tijd zal het leren in ieder geval. Wij vervolgen onze zoektocht en hopen ons droomhuisje binnenkort te gaan vinden!

Pap dankjewel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s