Zoektocht gaat verder!

Grijpskerk it is!

Onze zoektocht naar een ander huis gaat verder. Na een tweede bezichtiging, met aanhang, zijn we tot de conclusie gekomen dat er toch veel moet gebeuren aan het huisje. Vanzelfsprekend moet je bij de koop van een ander huis het een en ander doen, maar om gelijk een aantal kozijnen en dakgoten te moeten vervangen is iets teveel van het goede. Onze zoektocht gaat dus gestaag door.

Het volgende huisje waar we ons op gaan richten ligt in het dorpje Grijpskerk. Een iets ruimere woning dan in Niekerk en deze heeft al kunststof kozijnen. Houtrot valt hier dus niet te verwachten. Volgende week maandag gaan we het huis bezichtigen via Makelaar Dijkstra. De makelaar die ons huis ook in de verkoop gaat doen.

Pap is op dit moment de kleine puntjes op de i aan het zetten in ons huis om alles spic en span te voor elkaar te hebben voor de fotograaf die morgen komt. Zodra de foto’s en video klaar zijn zal ons huis echt op Funda komen te staan en gaat de verkoop van start. Het blijft een spannende gedachte. Zeker als je beseft dat er nog niet echt een ander huis op ons pad is gekomen.

Op het gebied van het kamperen is nog weinig te beleven. Gisteren viel wel de zogenaamde natuurkampeerkaart 2018 in de bus. Met deze kaart kunnen wij met de minicamper op de natuurkampeerterreinen kamperen in zowel Nederland als in Frankrijk. Wij hebben hem in ieder geval nodig in mei voor ons midweekje op Zanderdennen, maar met een beetje mazzel gaan we hem dit jaar proberen vaker te gebruiken. Heerlijk kamperen in het bos in alle rust met onze minicamper!

Spannende tijden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s