Leek, Roden en Tolbert

Zoekt en gij zult vinden….

Onze zoektocht naar het droomhuis gaat gestaag verder. Wij hebben al veel dorpjes gezien Saaksum, Kommerzijl, Niezijl, Niehove, Oldekerk en Niekerk. Het huis in Grijpskerk tellen we uiteraard niet mee. Hier zijn we immers niet geweest. Wij gaan er nog een aantal aan toevoegen namelijk Leek en Tolbert.

Na een brainstormsessie en logisch nadenken gisteravond viel het kwartje een beetje. Esther werkt in Tolbert en ik werk in Groningen. Op dit moment hebben we uiteraard een auto en onze minicamper, maar stel dat dit in de toekomst anders wordt? Als we richting Zuidhorn gaan wonen blijven we afhankelijk van 2 auto’s.
In de buurt van Leek en Tolbert zou een tweede auto niet noodzakelijk zijn. Esther zou dan eenvoudig op de fiets naar haar werk kunnen.  “Een slimme meid is op de toekomst voorbereid”. Zowel in Leek, Tolbert en Roden zijn de huizenprijs nog vrij normaal en is het aanbod ook gevarieerd. Esther heeft voor komende vrijdag al twee bezichtigingen ingepland.

Huis 1 in Tolbert:

Huis 2 in Leek:

De eisen in een dorp en een huis met tuin kunnen nog steeds gehandhaafd blijven dus. Hopelijk komt in de loop van deze week ons eigen huis op Funda te staan. Wij wij heel nieuwsgierig in hoe de verkoop gaat verlopen.

DUIMEN!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s