Meerpaal 49 te koop

Te koop; Meerpaal 49 te Groningen

Vraagprijs: € 128.500 kosten koper
Aanvaarding:
In overleg
Soort Woning:
Appartement
Type Woning:
Portiekflat
Inhoud Object: 
235 m³
Woonoppervlakte: 
90 m²
Aantal Kamers (Totaal):
5 kamers
Aantal Slaapkamers:
2 slaapkamers
Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed

Instapklaar en gemoderniseerd appartement van ca. 90 m² met 2 slaapkamers, moderne keuken, eetkamer, hobbykamer, luxe badkamer en zonnig balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen op de zesde woonlaag, deels v.v. dubbele beglazing, recent volledig gemoderniseerd en op de begane grond v.v. fietsenberging.

Indeling
De entree met meterkast en garderobe geeft toegang tot een ruime woonkamer met een prachtig uitzicht vanaf de zesde woonlaag. De woonkamer is, evenals de rest van het appartement, voorzien van een mooie multiplanken vloer. Vanuit de woonkamer is tevens de ruime eetkamer toegankelijk. Eventueel (weer) af te sluiten als 3e slaapkamer. Deze kamer geeft toegang tot het ruime balkon op het zuiden. Vanuit de woonkamer is ook de fraaie keuken in U-opstelling bereikbaar. De praktische keuken is voorzien van een stoer fornuis met brede oven en 5 gaspitten met daarboven een afzuigkap. Verder is de keuken voorzien van een vaatwasser, en een koelvries-combinatie en ruim voldoende kast- en laderuimte.

Achter de keuken, bereikbaar via de entree bevindt zich de oorspronkelijke eetkamer. Ideaal als werk-/ of hobbykamer. Vanuit de hobbykamer is tevens de grootste slaapkamer van ca. 12 m2 bereikbaar. Voorzien van dezelfde mooie houten vloer en een handige walk-in/schuifwandenkast met verrassend veel bergruimte.

Vanuit de woonkamer is een tussenhal bereikbaar die toegang geeft tot een tweede slaapkamer van ca. 9 m2 alsmede de gemoderniseerde badkamer, voorzien van een dubbele wastafel en ruime inloopdouche. Naast de badkamer bevindt zich een toilet, geheel in dezelfde stijl als de badkamer. Tot slot een ruime bergkast voor extra proviand en de plek voor een wasmachine en de CV-ketel (2013).

Overige informatie
– Actieve, financieel gezonde VVE, maandelijkse bijdrage € 162,31
– Dubbele beglazing aan de noordzijde
– Eigen afsluitbare fietsenberging op begane grond
– De afsluitbare portiek is voorzien van een intercom en liftinstallatie

Buurtinformatie
– Meerdere (basis)scholen op loop/fietsafstand
– Voldoende speelgelegenheden voor kinderen
– Bushalte naar het centrum op ca. 1 minuut lopen
– Wijkwinkelcentrum op loopafstand met o.a. Coop, Aldi, Action, Hema en een groot aantal andere winkels

Meer informatie een bezichtigingen: www.dijkstramakelaardij.nl 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s