Lewenborg (Groningen) – Oostindië (Leek)

Een fietstochtje van 65 km

Vandaag een leuke fietstocht gedaan vanuit Lewenborg richting Oostindië om de wijk rond ons nieuwe huis eens te bekijken. Het weer zat mee. De tocht stond eerst gepland op zondag, echter met alle regen in de ochtend hebben we hem een dag in de ijskast gezet.

Via fietsknoop.nl een leuke route uitgestippeld die ons langs, Hoogkerk, Roderwolde en Leek (Oostindie) zal leiden. Een mooie afwisselende tocht met veel landerijen, kleine dorpjes en veel natuur. Uiteindelijk rond 12:15 in Oostindie aangekomen en daar even rondgewandeld. Er is nog genoeg bouwactiviteit dus de komende jaren zal er nog flink uitgebreid gaan worden. www.denieuwestijlvanleek.nl

Wij tellen verder af nog 10 dagen te gaan voor de sleuteloverdracht van de Meerpaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s