Voorjaarsschoonmaak

The Small White is weer wit!

Het was alweer een tijdje geleden dat de minicamper de wasstraat had gezien. Omdat het weer vanochtend roet in het eten gooide betreft onze fietstocht, maar een ander klusje geklaard. Onze minicamper is weer wit! Over 3 weken zullen we ons eerste kampeerweekendje gaan beleven. Lekker dicht in de buurt. Kropswolde bij Campingjachthaven de Leine. Hopelijk wordt het weer net zo goed als 2 jaar geleden in Baarlo. Laten we het hopen!

In huis lijkt het ook wel op de grote schoonmaak. Alle spullen verdwijnen langzaam in dozen en het wordt er niet gezelliger op in ieder geval. We kunnen gaan aftellen. Nog 10 dagen voordat het verhuisbedrijf komt en ons huis leeg komt halen. Daarna tot 22 mei wachten totdat wij in ons nieuwe huisje kunnen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s