Meerpaal 49 leeg!

Het huis is leeg aan de Meerpaal!

Vandaag was de grote dag. De verhuizing..! Rond 12:00 stond er een grote verhuiswagen van Koops verhuizingen voor de deur. Drie verhuizers moesten de klus gaan klaren. Na een kleine inspectie gingen de heren gelijk aan de slag en binnen 3,5 uur waren de drie containers in de vrachtwagen gevuld met onze inboedel. Om 15:30 was ons huis zo goed als leeg.

De kisten waarin onze meubels gestald zijn, zijn richting de opslag gegaan en zullen daar een aantal weken blijven staan tot ons nieuwe huis aan de Populier klaar is om ingericht te worden. Vandaag hebben wij bericht gehad van de makelaar en de overdracht zal op dinsdag 22 mei gaan plaatsvinden. Op dit moment wonen wij voor een aantal weken aan de Briljantstraat. Even weer onder moeders vleugel. Uiteraard staan er nog wel twee leuke tripjes op de planning met de minicamper. Een weekend Kropswolde en nog een midweek Kootwijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s