Verkoop afgerond!

minicamper verkoop huis meerpaal groningen

Sleutels overhandigt aan de nieuwe eigenaar!

Donderdag 26 april was het zover. De sleuteloverdracht van ons huis aan de Meerpaal. Om 10:15 samen met de nieuwe eigenaar en Douwe Dijkstra van Dijkstra Makelaardij nog een laatste ronde door het huis gedaan. Ons huis was woensdag al leeg gepakt door verhuisbedrijf Koops Verhuizingen. De meterstanden werden opgenomen en gecheckt of alles nog functioneerde. Vervolgens de deur voor de laatste keer op slot gedraaid. Daarna doorgereden naar notariaat Stevens Idema om de overdracht verder af te handelen. Na het doornemen van alle paperassen, op een leuke en informele sfeer, de handtekeningen gezet en de sleutels overhandigt aan de nieuwe eigenaar. Officieel “between houses”.

minucamper sleuteloverdracht meerpaal

Nu een aantal weken overbruggen bij pap en mam in Vinkhuizen. De sleuteloverdracht van ons nieuwe huisje staat gepland op dinsdag 22 mei om 10:00 uur. Een mooi vooruitzicht. Wij zijn heel benieuwd hoe het huis er leeg uitziet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s