Verhuisdatum bekend!

12 juni gaan de meubels uit de opslag.

Het aftellen gaat verder, nog 8 dagen tot de overdracht. Vanmorgen een leuk filmpje opgenomen bij Dijkstra Makelaardij. Altijd spannend om voor de camera vragen te beantwoorden. Volgens ons ging het best goed. Ergens volgende week zal het filmpje gereed zijn. Wij zijn benieuwd.

Vandaag ook de knoop doorgehakt om op de twee etage ook gelijk laminaat te bestellen. Is alles in een keer klaar en hoef je in de nabije toekomst niet meer met meubels e.d. te slepen. Via de Gamma zijn we toch weer bij Carpet Right beland en hebben daar een leuk vloertje uitgezocht. Iets minder heftig dan in de woonkamer waarschijnlijk. Lekker licht zodat er op de muren met kleuren gespeeld kan worden. Esther heeft het idee om in de slaapkamer iets te gaan doen met blauw op de muren. Welke kleur(en) blauw het ga(an)at worden is nog even de vraag. Iets om ons nog even verder in te verdiepen.


Het onderste laminaat krijgen wij in de woonkamer en de bovenste komt op de slaapkamers boven. Wij waren vandaag toch druk bezig met regelen dus ook gelijk contact gezocht met Koops Verhuizingen. Zij komen dinsdag 12 juni onze inboedel weer in huis plaatsen. Weer een mooie streefdatum. Dan hebben wij weer een thuis.

Donderdag eerst lekker een aantal dagen relaxen op Zanderdennen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s