Aftellen voor de overdracht!

minicamper-populier-leek

Bijna weer een eigen stekkie!

Wij tellen af tot de overdracht. Op 22 mei om 10:00 zal de overdracht plaatsvinden en hebben wij weer een eigen stekkie. Uiteraard moet er nog wel een klein beetje geklutst worden kleurtje op de muur en een nieuw laminaatje op de vloer. Via de Gamma kun je een alvast een blik vooruit werpen.

populier leek populier leek

Complete verbouwingen zijn gelukkig niet nodig. Het huis is immers pas 4 jaar oud. Je verbaast je over het feit hoe snel je details vergeet. Hoe zag het huis er nu eigenlijk van binnen uit? Gelukkig hebben we de foto’s nog. Het zal wel even passen en meten worden met onze meubels in de woonkamer. Twee week geleden zijn we al wezen kijken naar wat kleurtjes. Op Google vind je genoeg ideeën hoe de buren hun woonkamer hebben ingericht. Hier kun je je ideeën mooi op aanpassen.

Onze banken, de eetkamertafel en de grote kast kunnen sowieso weer een mooi plaatsje krijgen in de woonkamer. De vitrines met modelauto’s gaan een verdieping hoger en zullen op de “logeerkamer” komen te staan. Een eigen modelautokamer. Wat wil een mens nog meer.

Volgende week gaan we eerst nog een lang weekend kamperen. Zanderdennen here we come!

4 Comments on “Aftellen voor de overdracht!

    • Moet de twee vitrines met Bentley’s toch weer ergens kwijt :-p Goed excuus om er weer een paar bij te kopen 😀 Anders lijkt de kamer zo leeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s