De eerste week in Leek!

nieuwe huis leek populier minicamper verhuizen

De eerste woonweek in ons nieuwe huis!

De eerste week in ons nieuwe huis zit erop. De tijd vliegt. Het huis is bijna klaar. Er zijn uiteraard nog allerlei zaken die afgerond moeten worden. De trapopgang bijvoorbeeld, de zolder en nog enkele muren in het huis moeten nog gesausd worden. Dinsdag 12 juni stond Koops Verhuisgroep al vroeg voor de deur. Om half 8 zaten we met de verhuizers al aan een bak koffie en kon het leeg pakken van de vrachtwagen beginnen. Binnen anderhalf uur stond alles al op zijn plaats en konden we al dozen uit gaan pakken en zaken goed op hun plaats zetten. Alles paste in de woonkamer gelukkig. Iets waar we een beetje bang voor waren. Zelfs de grote eetkamertafel  stond perfect op de plek waar wij hem in gedachte hadden geplaatst.

Voor je het weet is de dag voorbij en werd het tijd om ons bed op te zoeken. Klein nadeel… de vouwgordijnen waren nog niet geleverd. Dan maar zonder raambekleding slapen. Helaas hadden zowel Esther als ik het vrij druk in de week van de verhuizing en stond er ook nog een weekendje weg voor de boeg. Veel plannen, maar te weinig tijd om er iets mee te doen. Uiteindelijk hebben we afgelopen maandag de eerste dingen kunnen oppakken en hangen nu de meeste vouwgordijnen voor de ramen, helaas kan 1 exemplaar retour, deze is stuk. De nieuwe vriezer heeft zijn plaats gevonden en ook de schuur is helemaal opgeruimd.

Komend weekend gaan we verder met klussen. De kast in de slaapkamer moet nog verder afgemaakt worden. Esther heeft alle rails, planken en mandjes reeds opgehaald. Als het goed is komt pap langs om de laatste schilder klussen te doen. Dan is het wachten op Peter zodat de vloer een mooie bekleding gaat krijgen.  Voor de rest nog genoeg wensen voor de komende tijd, verlichting, douche-accessoires…..

Als het meezit komen ook de spullen om de hal een beetje in te richten en kunnen we onze jassen, tassen en schoenen weer een beetje fatsoenlijk kwijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s