Rare tijden

We leven op het moment in rare tijden. De wereld is in de greep van het Coronavirus. Een goot deel van de landen zit in lockdown. In Nederland zitten we momenteel in een intelligente lockdown. Het geeft je nog enigszins bewegingsvrijheid. Esther werkt in de zorg, een vitaal beroep, en moet dus de contacten zoveel mogelijk beperken om besmetting te voorkomen. Lianne valt in een risicogroep en is dus gewoon thuis. Ik pas mijn rooster aan dat van Esther en zo komen we de weken wel door.
Normaal gesproken zouden we nu aan het brainstormen zijn wat we met de vakantie gaan doen. Wij hebben al een weekje geboekt eind augustus bij Landal Lommerbergen.

Kamperen met de minicamper

Het idee was om er toch ook nog een aantal keren met de minicamper op uit te trekken. Proberen of we met z’n drieën kunnen kamperen in de camper. De een met de camper de andere er met de auto achteraan. Uiteraard lekker dichtbij, fietsen mee samen met de fietskar die in de schuur staat.
Als dit bevalt zou de bijrijdersstoel vervangen moeten worden door een bank, zodat we officieel met drie personen in de camper mogen rijden en dus gewoon met alleen de camper op pad kunnen.
Helaas gezien de maatregelen op dit moment zit dit er voorlopig niet in. Omdat we nu best wel veel vrije tijd hebben, sporten en dansen kan niet meer, weinig tot geen sociale contacten, geeft dit wel de mogelijkheid om de site weer even bij te werken en dat ben ik nu ook druk aan het doen zoals jullie wellicht al gezien hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s