Deryan peuter kampeerbed

Zoals gezegd helaas nog geen kampeertrips tot 1 juli. Echter na 1 juli zijn er voor ons weer mogelijkheden. De sanitair gebouwen mogen weer open. Aankomende zaterdag wordt als het goed is de bijrijdersstoel vervangen door een bank. We mogen dan met ons drieën voor in de auto zitten. Probleem opgelost. Nu uiteraard de volgende uitdaging.

Slapen…. Met een andere bustent Outwell Milestone Nap, kunnen we extra slaapplekken creëren, alleen ja er moet toch ergens op geslapen worden. Voor Lianne hebben we nu een kampeerbedje gevonden en besteld. Ook reuze handig bij weekendjes weg en je kunt hem ook eenvoudig meenemen naar het strand. Zodra hij binnen is gaat Lianne thuis proef kamperen. Het zal wel even wennen worden.

Nu maar hopen dat niet alle campings volgeboekt zijn na 1 juli.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s