Kamperen

header-saint-jouin-brunaval

Zoals iedereen gehoord heeft afgelopen week, mogen de sanitairgebouwen van de campings weer open vanaf 1 juli. Dan kunnen we eindelijk de camper eens gaan proberen met ons drieën. Het coronavirus heeft behoorlijk wat roet in het eten gegooid. Het was prima kampeerweer de afgelopen weken. Voor ons blijft nog steeds de grote vraag; “wat moeten wij met onze minicamper”. De huidige inrichting voldoet qua rijden niet aan drie personen. Qua slapen en kamperen is hier zeker wel een mouw aan te passen als het aan ons ligt. Echter om nu te gaan kamperen met standaard twee auto’s lijkt ons ook een beetje overdreven. Het grote voordeel van onze Peugeot Expert is dat hij ook werd geleverd met een bank ipv van een bijrijdersstoel. Als onze bijrijdersstoel dus vervangen zou worden door een bank, kunnen wij dus met 3 personen veilig voorin zitten en gaan en staan waar wij willen. Klein nadeel zou zijn dat de draaifunctie van beide voorstoelen dan komt te vervallen.

Op zich levert dit niet heel veel problemen op in de minicamper. Het zou iets krapper worden. Maar ach, dat maakt het kamperen leuk. Lianne is nu nog klein en zou theoretisch tussen ons in kunnen liggen. Echter is dit voor de langere termijn geen haalbare kaart. Het bedje in de minicamper is amper 130 cm breed. Ook hier zou een eenvoudige oplossing voor zijn. De opvolger van onze huidige bustent de Outwell Daytona, is de Outwell Milestone. Deze heb je ook als de zogenaamde Outwell Milestone Nap. Dezelfde tent met een dubbele slaapcabine. Reuze handig!

Hopelijk gaan de sanitairgebouwen open op 1 juli en kunnen wij dan een paar keer aan het kamperen proeven om te zien of het toch mogelijk is onze minicamper te behouden en te blijven genieten van onze kampeertripjes.

One Comment on “Kamperen

  1. Pingback: Weer klaar om te kamperen – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s