RDW Keuring | Kamperen

RDW wijziging

De bijrijdersstoel van de minicamper is reeds vervangen door een bank. Nu moet het uiteraard ook nog door de RDW goedgekeurd worden. 6 juli moet onze minicamper naar het RDW keuringsstation in Groningen om de wijziging goed te laten keuren. Hopelijk komen er dan 3 officiële zitplaatsen op het kenteken te staan.

Kamperen

Duimen, duimen duimen. Gaat het nu echt gebeuren…? Gaan vanaf 1 juli de sanitair gebouwen weer open op de campings? Het blijft de grote vraag de komende weken. Afgelopen weken is het schitterend mooi weer geweest en het perfecte weer om uit kamperen te gaan. Helaas zonder sanitair gebouw voor ons geen optie. We hebben afgelopen week voor de zekerheid toch twee weekendjes in juli geboekt. Het worden twee wereldreizen. Het eerste weekendje zal naar Oude Willem gaan en de tweede naar Kollumerzwaag. We hebben er ongelofelijk wel zin in om voor het eerst met z’n drieën te gaan kamperen. Uiteraard hebben we weer twee leuke minicampings gevonden.

Minicamping ’t Oude Willemsveldt

Houdt u van kamperen in prachtig natuurschoon?
Dan zit u op “Svr-camping `t Oudewillemsveldt” In Drenthe helemaal goed. In het hartje van het Nationale park “het Drents-Friese wold” gelegen, kunt u genieten van alles wat de omgeving biedt. De camping beschikt over ruime plaatsen waarvan elke plaats is voorzien van 6 ampère stroom,en op vele plaatsen een waterpunt (of heel dicht bij). Tevens is er op de gehele camping gratis Wifi aanwezig. Kortom wilt u ook wakker worden in alle rust van de natuur met geluid van fluitende vogeltjes, en toch met luxe voorzieningen binnen handbereik. Kom dan gezellig een bezoek brengen bij ons op de camping.

Minicamping De Dobbe

Minicamping de Dobbe, gelegen in de “Friese wouden”, is een paradijs in Friesland voor de ware rustzoeker. Het begrip de “Friese Wouden” doet denken aan een bijzonder landschap in Friesland.Een wondermooie afwisseling van weilanden, houtwallen, elzensingels, poelen en dobben. Sinds 2006 heeft het gebied de status “nationaal landschap”. In dit fraaie coulissenlandschap liggen verscholen in het groen de poelen en de dobben. Dit zijn waterplassen die zijn ontstaan in de ijstijd. De naam “Minicamping De Dobbe” ontleent zich dan ook aan deze kleine natuurgebiedjes in Friesland.

Wij kunnen niet wachten!

One Comment on “RDW Keuring | Kamperen

  1. Pingback: Aftellen om te kamperen – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s