Helinox Chair One Mini

Zoals jullie ongetwijfeld hebben gelezen, is onze eerste kampeertrip een feit. We hebben heerlijk gekampeerd op minicamping Loeksham in Emmen. Esther en ik hebben beide al een mooie stoel van Helinox. Lichte stoelen die in een heel klein pakketje op te vouwen zijn. Hee;l handig want zoveel ruimte is er niet om grote stoelen mee te nemen, zeker nu er ook allerlei extra spullen mee moeten voor Lianne. Daarnaast zitten ze ook nog heerlijk wat wil je nog meer. Voor Lianne hebben we nu een miniversie besteld. Dan kan zij ook gezellig bij ons voor of in de tent zitten. Lianne gaat een echte kampeerster worden. Nu afwachten of de nieuwe tent binnenkort leverbaar is en dat we hem kunnen gaan gebruiken. We kunnen niet wachten op het volgende weekendje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s