RDW Goedgekeurd | Helinox Mini

RDW goedgekeurd

Afgelopen maandag was het eindelijk zover. Vanwege de Corona had de RDW een behoorlijk lange wachttijd voor het maken van een afspraak. Eenmaal aangekomen bij het keurstation in Groningen was het even wachten. De papieren werden in orde gemaakt. De minicamper moest eerst weer gewogen worden en ik mocht hem daarna de test straat in rijden. Na de nodige controles bleek al gauw dat alles in orde was en dat de bank voldeed aan de eisen van de RDW. Het kon ook niet anders, want hij kwam uit een Peugeot Expert. De minicamper mag nu officieel 3 personen vervoeren en heeft dus 3 zitplaatsen op het kenteken gekregen. Lianne mag nu dus legaal mee op de kampeertrips. Klein nadeel dat hij nu wel net in een hoger gewichtsklasse valt en er iets meer wegenbelasting betaald moet worden.

Helinox Mini

Vandaag is de Helinox stoel voor Lianne binnengekomen. Ze heeft er gelijk even ingezeten. Nu kan ze samen met papa en mama lekker voor of in de tent zitten. Volgend jaar zal we er echt van kunnen genieten. Uiteraard gaat hij de komende kampeertripjes mee. Een handig klein tasje die je overal kwijt kunt. De stoel zelf is stevig, zowel Esther als ik kunnen er qua gewicht inzetten. Niet dat het echt lekker zit trouwens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s