Bijna Vakantie!

De vakantie gaat bijna beginnen. Ik heb sinds gisteren vakantie en Esther moet het weekend nog werken. Wij zijn er beide aan toe. We hebben de afgelopen weken een al klein beetje kunnen proeven. Een weekendje Emmen, Oude Willem en Kollumerzwaag hebben we gehad. Geen wereldreizen! Een leuke vakantie hoeft uiteraard ook niet ver weg te zijn hebben we al meerdere malen mogen ondervinden. Het weer speelt dan wel een iets grotere rol als je in de buurt gaat kamperen. Nederland is van de uitersten zijn we de afgelopen week wel weer achtergekomen. Hopelijk houden we het komende weken een beetje droog en kunnen we lekker gaan genieten van het kamperen. Lianne moet eerst komende dinsdag naar het UMCG voor een nieronderzoek. Ondertussen ga ik de nieuwe tent ophalen en kunnen we daarna de minicamper verder inpakken en richting Elsloo rijden. We hebben 5 nachten geboekt op recreatiebedrijf d’ elf ieken. Een gezinscamping met zelfs een binnenspeelplaats. In de omgeving is ook genoeg te doen en we zullen ons ook zeker wel gaan vermaken.

Naast een nieuwe tent komt er hopelijk volgende week ook nog een nieuwe tafel bij voor onze verjaardag van Jan (pap) en Gea (mam). Dank jullie wel! Onze oude tafel heeft in het verleden iets te vaak buiten gestaan. Het blad begint langzaam te scheuren. Hij gaat vervangen worden door een Helinox Table One L. Nog compacter dan onze huidige tafel en past ook bij de stoelen die we al een tijdje met veel plezier gebruiken.

Na ons midweekje in Elsloo gaan we een week naar Landal Lommerbergen. Achteraf spijt dat we dit huisje vorig jaar geboekt hebben. Het kamperen is ons veel beter bevallen dan oorspronkelijk gedacht. Mocht iemand interesse hebben….! Laat het ons weten. Het is een speciale babybungalow!

Als afsluiting nog een familieweekendje en dan zal onze zomervakantie ook alweer voorbij zijn. Hij is over voordat je het weet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s