Weer APK Gekeurd!

minicamper appelscha bos camping

Onze minicamper mag er volgens de APK-keurmeester van Autoservice van Bergen weer een jaar tegenaan! Afgezien van de achter demper die aan het einde van zijn latijn was, bleek er verder weinig aan de auto te mankeren. Er zit alweer een nieuwe onder en de auto heeft weer een beurtje gehad. We kunnen weer met een gerust hart het komende jaar weer de weg op. Zoals jullie reeds gelezen hebben, staan er in ieder geval al twee tripjes (Rheeze, Schoorl) op het programma, mits de corona geen roet in het eten gaat gooien uiteraard.

One Comment on “Weer APK Gekeurd!

  1. Pingback: Slaapcabine voor Lianne – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s