Schoorl de tweede week!

minicamper callantsoog camping eindeloos zee strand bloembollen

Wat moet je anders in het weekend. Een beetje wandelen, genieten van de eendagssneeuw en…… Juist! Kijken wat we het komende jaar willen gaan doen op het gebied van kamperen. De eerste week is al een feit, tenzij de corona roet in het eten gaat gooien, maar we bekijken het positief. Rheeze here we come! Ook de tweede week hebben we geboekt. Esther houdt van het bos en ik vind het strand altijd erg leuk. Waar kom je dan op uit? Inderdaad Schoorl. Hier vind je alles. Bos, zee en strand. Voor elk wat wils. We gaan naar kampeerterrein Buitenduin net buiten Schoorl. Komende maandag gaat de minicamper eerste nog even voor de APK en we moeten ook nog even kijken of de binnentent binnenkort weer leverbaar wordt voor onze bustent.

2 Comments on “Schoorl de tweede week!

  1. Pingback: Weer APK Gekeurd! – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

  2. Pingback: Slaapcabine voor Lianne – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s