Dag Small White!

minicamper camper kamperen

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Voor onze minicamper de Small White was het afgelopen maandag zover. De nieuwe eigenaren kwamen hem 25 oktober ophalen. Ons campertje zoekt het veel zuidelijker op. Wij wensen de nieuwe eigenaren heel veel plezier met ons busje.

In eerste instantie met ons tweeën een deel van Europa doorgereden. Wat hebben we toen veel gezien en beleefd. Twee jaar geleden verwelkomden we Lianne en werd het kamperen met ons drieën. De bus werd aangepast. De bijrijdersstoel maakte plaats voor een bank en zo konden we alsnog heerlijk op pad. Meestal dichtbij, maar dat maakte het kamperen niet minder leuk. Nederland blijft een fantastisch land om je vakantie door te brengen, ook al valt het met bakken uit de lucht.

Nu verwachten we in februari ons tweede kindje en is er helaas geen aanpassing meer mogelijk om met zijn vieren onze minicamper te gebruiken. Wij hebben nog een paar maanden de tijd om de alternatieven te verkennen. Wordt het een caravan, een tent, een vouwwagen of komt er weer een busje. De tijd zal het gaan leren. Een ding kunnen we zekerheid zeggen; Wij blijven kamperen!

Small White dank je wel voor alle mooie fijne kilometers! Veel plezier in het zuiden!

One Comment on “Dag Small White!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s