De beste wensen voor 2022

Een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zal dit jaar beter worden dan afgelopen jaar? Wie zal het zeggen. Het gaat in ieder geval een spannende start worden voor ons gezin. Wanneer gaat kleine Jan-Kees zich laten zien. Het aftellen is begonnen. Esther is rond 6 februari uitgerekend.
Thuis is alles al in gereedheid gebracht. De babykamer is opgeruimd en ingericht. De kerstboom heeft twee week geleden al plaats gemaakt voor de box en ook de vluchtkoffers staan klaar in de hal. Het feestje kan beginnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s