Zoeken, zoeken een opvolger

Het weer begint weer mooier te worden en het kamperen begint meer en meer te kriebelen. Realistisch gezien wordt echt kamperen dit jaar nog niks. We hebben echter wel al wat weekendjes en weekjes geboekt op campings die een toercaravan verhuren. Toch kamperen, maar niet het gesleep van een kampeermiddel. Onze zoektocht is nog steeds bezig. De Fiat Scudo was een mooi alternatief geweest, echter voelde de auto niet goed. Begin deze week kwam er een ander idee bovendrijven. Waarom aldoor zoeken naar een diesel die, als je hem betaalbaar wilt houden, op camperkenteken moet staan. OMDENKEN! Wat is er op het gebied te vinden van een benzine. Je hoeft je dan ook op korte termijn niet druk te maken over milieuzones e.d. Onze eisen zijn heel minimaal. Er moeten minimaal 4 personen vervoerd kunnen worden. Een slaapplek voor 2 personen in de auto is ook een pré. Lost not least, er moet genoeg prularia meegenomen kunnen worden. Waarbij onze bustent er ook nog bij moet passen.

Bij een donderslag bij heldere hemel, kwam de VW Caddy Maxi personenuitvoering naar voren. Erg ruim, zeker als je de laatste bank eruit haalt. Vrij eenvoudig om te bouwen zodat er een tweepersoonsbed gecreëerd kan worden achterin de auto. Koken deden we niet in de de minicamper, de bustent is te monteren op de auto en er zijn benzineversies beschikbaar.

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s