Mogelijke opvolger Small White?

Onze camper heeft in oktober een nieuw huisje gevonden. Voor ons de grote vraag hoe gaan wij de vakanties verder voortzetten. We willen graag blijven kamperen. Alleen de grote vraag op welke manier? Een tent, een caravan of toch weer een camper? De afgelopen 6 jaar hebben wij genoten van ons busje waarvan de afgelopen twee jaar met z’n drieën. Het grootste probleem van the Small White was dat er maximaal 3 personen op het kenteken konden. Dit is ook de reden geweest om hem te verkopen. Het heeft ons aan het denken gezet. Ons busje was uiteraard erg fraai afgewerkt, met keuken e.d. echter gebruikten we deze zaken zelden tot niet. Onze bustent werd gebruikt om te koken en te leven. Een nieuw busje zou dus niet zo uitgebreid hoeven zijn. Een slaapplek, genoeg zitplaatsen en trekhaak zijn de harde eisen. Om aan het campertarief te komen stelt de belastingdienst nog wat eisen waaraan hij moet voldoen. Een keukenblok, met stromend water, een tafel en een minimale stahoogte van 1,70. Per toeval tijdens het scrollen op Facebook zijn wij onderstaande bus tegengekomen. Een Fiat Scudo Maxi SX verhoogd en verlengd. Erg minimalistisch ingericht, maar voldoet aan al onze eisen en aan de eisen van de belastingdienst. Hij zou de Ford Focus kunnen vervangen en zouden de KA als normaal vervoer kunnen blijven gebruiken. De maandelijkse kosten zouden vrijwel gelijk blijven. Wellicht dus een mooie opvolger voor ons oude busje? We gaan zien wat de toekomst ons gaat voorschotelen.

2 Comments on “Mogelijke opvolger Small White?

  1. Pingback: Weekendje Elsloo – MINICAMPER

  2. Pingback: Zoeken, zoeken een opvolger – MINICAMPER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s