Collecte Stichting Hartekind

 DONEER HIER

Lianne is geboren met een hartafwijking, Coarctatio aortae, een vernauwing in de aorta. Hiervoor heeft ze een week naar haar geboorte een openhartoperatie ondergaan. Lianne is een vrolijke meid, en houdt van springen op de trampoline. Binnenkort heeft Lianne haar jaarlijkse controle in het ziekenhuis. We zijn dankbaar dat het zo goed met Lianne gaat.

Helaas kunnen we nog niet alle hartekindjes helpen, onderzoek blijft hard nodig. Daarom vinden we het zo belangrijk om dit goede doel te ondersteunen. Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen 3 kinderen een openhartoperatie om te kunnen overleven en helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking.

Stichting Hartekind zet zich in voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Het is zo belangrijk dat er geld ingezameld wordt voor stichting Hartekind. Voor meer onderzoeken om de overlevingskans meer te vergoten van kinderen met een aangeboren hartafwijking. Daarnaast is er ook meer onderzoek nodig om voor deze kinderen een zo ‘normaal’ mogelijk leven te kunnen leiden.

Op de foto heeft Lianne Kris de krokodil vast. Kris Krokodil is 5 jaar en heeft een hartafwijking. Dat is goed te zien aan een litteken op zijn borst. De avonturen van Kris Krokodil staan in het voorleesboek Hartsvriendjes dit voorleesboek heeft Lianne ook. Kris beleeft dingen die kinderen en ouders van kinderen met een hartafwijking herkennen. Doneer jij ook?

DONEER HIER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s