Multifunctioneel/ 12v problems

Multi inzetbaar

Afgelopen week heeft The Small White zich multifunctioneel ingezet. Woensdag 8 juni was de grote Buitenspeeldag in Beijum. (vorig jaar is een deel van het oude interieur nog gebruikt voor de buitenspeeldag)
Dit jaar mocht ik, Ricardo, als vos spelen. Ik moest een toerist spelen. Hoe kun je beter een toerist spelen voor de camper met een tafel, stoeltje en een kop koffie. Geweldig! De kinderen kregen een raadsel van mij. Op welke weg kan ik nooit komen…..? De melkweg!
Een mens kan tegenwoordig niet zonder zijn mobiel en de accu leek aardig leeg. Gelukkig is er stroom in de camper aanwezig toch..?? Helaas geen stroom.. accu leeg? Er kwamen weer kindertjes aan dus verder niet meer gekeken.

Het was een drukke week het weekend op 11 en 12 juni was de SamenLoop! Ook hier is de camper weer goed ingezet enerzijds als pakezel anderzijds als een rustverblijf. Er was stroom op het terrein, daar konden we dus dankbaar gebruik van maken. Helaas bleek het een discotheek te worden in de camper. Wel 220v op de stopcontacten, echter geen 12v en de lampen knipperden heerlijk. Accu stuk..?? De oplader gaf niks aan, ook niet dat hij aan het laden was. Mysterie! Alle zekeringen gecontroleerd. Ook hier geen problemen.

Vandaag nogmaals goed gekeken en ik bleek een zekering over het hoofd te hebben gezien en inderdaad deze was stuk. Nieuwe erin en voila 12v! Gelukkig!

Tijdens onze midweek in Baarlo, kwamen wij erachter dat er nog een aantal zaken handig konden zijn. Deze hebben wij vandaag bij de vrijbuiter opgehaald. Fellere lamp voor oom beter Catan te kunnen spellen, een goede bezem om de tent schoon te vegen en een kooktoestel om buiten te kunnen koken.

Nog 4 weken en dan staat de vakantie voor de deur. Omdat ook Duitsland op het programma staat, ook gelijk een milieusticker aangevraagd. De camper mag het doen met een mooie groene sticker en is dus overal in Duitsland welkom!

milieustickerkleuren-640x200

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s