Op huizenjacht in Kommerzijl!

De zoektocht gaat verder!

In de herfstvakantie hebben we een huisje bekeken in Saaksum. Een mooi authentiek huisje en een idyllisch dorpje. Na de bezichtiging bleek het huis voor ons toch aan de kleine kant. De binnenzijde was redelijk goed afgewerkt en aan de buitenzijde moest nog wel het een en ander gedaan worden. De bijbehorende garage bleek echter wel een bouwval en bijna klaar voor de sloop.

Onze zoektocht op funda ging verder en wij stuitte op een leuk schattig huisje in Kommerzijl. De foto’s zagen er goed uit. Qua oppervlakte ook groter dan het huis in Saaksum dus besloten om een bezichtiging te gaan doen. Bij aankomst viel gelijk op dat het huisje aandacht nodig had aan de buitenzijde. De makelaar vergezelde ons naar binnen. Ook binnen was het iets minder fraai dan de foto’s deden vermoeden. De geur van vocht wekte ook niet bepaald een positief gevoel op.

De keuken, badkamer en wc waren leuk verbouwd en ook de bovenverdieping zag er goed uit. Helaas ook aan de buitenzijde veel werk. Het zoldertje had ook de nodige aandacht nodig. Een leuk huisje voor een klusser, maar voor ons iets te veel. Onze zoektocht gaat dus weer rustig verder. Waarschijnlijk moeten we onze eisen enigszins aanpassen.

3 Comments on “Op huizenjacht in Kommerzijl!

  1. Pingback: 2018 is begonnen! – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s