Seizoen 2017 weer voorbij

Het kampeerseizoen is weer over!

Het weer begint weer guur te worden en de vrije tijd in de agenda’s is minimaal. Het seizoen 2017 is qua kamperen voor ons over. De minicamper staat weer rustig bij de deur. De hoop om in september er nog op uit te trekken is vervlogen. Het weer heeft niet echt meegezeten in de weekenden dat wij vrij waren.

In tussentijd hebben we wel nieuwe kampeerstoelen aangeschaft. Een van de oude heeft het begeven en de andere kunnen we nu mooi als reserve gebruiken. Hopelijk gaan de nieuwe wel iets langer mee.

Voor de rest op kampeergebied weinig meer te melden. Wel nieuws op het gebied van wonen. Wij zijn een beetje aan het rondkijken naar een ander huis. Esther wil toch graag de stad uit en een huis met een tuin. Op funda hebben we al het een en ander gezien en zelfs een bezichtiging gedaan in Saaksum vorige week. Het huisje staat in in idyllisch dorpje in de buurt van Oldehove. Helaas voor ons iets aan de kleine kant en het onderhoud buitenom was matig te noemen. Maar het is zeker een huisje waar je verliefd op kunt worden.

Onze zoektocht gaat rustig verder. Wij hebben al wat leuke huisjes gesport in Kommerzijl, Niezijl maar ook in Ten Boer en Ten Post zijn wij aan het rondkijken. Een leuke uitdaging dus voor de komende wintermaanden.

 

One Comment on “Seizoen 2017 weer voorbij

  1. Pingback: Het eerste kampeerweekend van 2018! – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s