2018 is begonnen!

2017 hebben wij weer achter ons gelaten!

De eerste weken van 2018 zijn alweer voorbij. Het jaar 2017 zit er weer op. Voor ons was het een mooi kampeerjaar. Sinds wij de minicamper hebben is het aantal tripjes elk jaar gestaag gestegen. In 2015 begonnen met twee weekendjes, gevolgd in 2016 door twee weekendjes en een prachtige zomervakantie. In 2017 drie lange weekenden en een zomervakantie. Dit jaar zal de zomervakantie richting Frankrijk gaan. De exacte planning en route gaan wij uiteraard nog verder uitwerken en uitzoeken. Het idee is om langs de westkust te rijden om ook weer een stukje cultuur in Normandië (WWII) mee te pikken en te genieten van de zee en strand. Als jullie leuke suggesties hebben horen wij dit graag! Uiteraard gaan wij ook weer proberen een aantal weekendjes/ weekjes weg te gaan. Hopelijk wordt het een mooi jaar qua weer en kunnen we nog meer gebruik gaan maken van onze minicamper!

The Small White is ook weer zonder problemen door de keuring heen gekomen. Binnenkort nog even een beurtje en hij is helemaal klaar voor komend jaar.

Dit jaar zal waarschijnlijk ook het jaar worden van verhuizen. Ons appartementje in Lewenborg voldoet niet helemaal meer aan onze eisen. Vooral het gemis van een tuin heeft ons eind vorig jaar doen besluiten om eens rond te kijken. Wij hebben al een aantal bezichtigingen gedaan in onder andere Kommerzijl en Niezijl. Beide huisjes waren niet ons ding. Afgelopen week zijn wij wezen kijken in een huis in Niehove. Een leuk huis die aan onze dromen voldeed. Het volgende bezoek was met een bouwkundige en de droom werd langzaam minder dromerig. Een oud huisje vergt wel veel (achterstallig) onderhoud. Deze weel gaan we een huis bezichtigen in Oldekerk, bouwjaar 2007. Redelijk nieuw, echter niet het authentieke gevoel. Keuzes keuzes keuzes……..

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s