Huis te koop!

Ons appartement in de verkoop

Het is zover ons eigen huis gaat binnenkort in de verkoop. Spannende tijden!

Volgende week komt de makelaar langs langs om de plan de campagne te bespreken. Gisteren zijn we tevens bij de hypotheekadviseur geweest om de mogelijkheden te bekijken. Ook hier groen licht. Nu uiteraard hopen dat de verkoop snel verloopt en dat wij zelf ook weer een leuke huisje kunnen vinden.

Ken je nog iemand die een ruim appartement zoekt in Groningen, Meerpaal 49 van +/- 95 m2 met 2 slaapkamers (eenvoudig weer om te zetten tot 3 slaapkamers) die vanaf 2008 gemoderniseerd is, schuw dan niet om hem aan te bevelen.

Onze bezichtiging in Niekerk gisteren aan de Houtwal voelde goed. Een kleiner huis dan wij afgelopen keren hebben bekeken, maar voor ons ruim genoeg ook met wat ons de toekomst wellicht nog gaat brengen. Eerst maar even afwachten hoe snel het met ons huis gaat!

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s