Het bos in in mei!

Logeren bij de boswachter!

Het eerste geboekte midweekje is een feit. Onze minicamper kan van stal. Van 17 – 22 mei gaan wij logeren bij de boswachter op natuurkampeerterrein de Zanderdennen in de buurt van Kootwijk. Het duurt nog even en hopelijk trekken wij er voor die tijd zeker nog een aantal keren op uit met de minicamper. De tijd zal het leren en niet te vergeten afhankelijk wat de Weergoden voor ons in petto hebben.  De plannen voor de zomer zijn nog niet veel concreter geworden ook mede doordat we druk bezig zijn op de huizenmarkt.

Het zijn spannende tijden. Afgelopen dinsdag hebben wij Makelaardij Dijkstra de opdracht gegeven om ons appartement te koop te zetten. Volgende week komt de fotograaf en hopelijk zal ons huisje over twee week officieel te koop staan. De vraagprijs is € 128.500,-  Mocht je nog mensen kennen die een ruim goed afgewerkt appartement zoeken in Groningen, laat ze zeker even contact opnemen met de makelaar.
Het voelt een beetje raar nog.
Een nieuw huis hebben wij ook al op het oog. Een leuk knus huisje in Niekerk. Komende maandag zullen we het voor de tweede keer gaan bezichtigen en kijken of het nog steeds zo fijn voelt als bij de eerste bezichtiging. Nog even goed kritisch kijken en dan gaan bepalen of het ook daadwerkelijk ons droomhuis is. Zo ja, dan wordt het tijd om te kijken wat de mogelijkheden zijn qua hypotheek en of wij een bod uit kunnen brengen.

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte van de vorderingen. 

5 Comments on “Het bos in in mei!

 1. Pingback: Zoektocht gaat verder! – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

 2. Pingback: Verkocht en gekocht – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

 3. Pingback: Aftellen voor de overdracht! – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

 4. Goedemiddag,

  Weet u een plek voor een camper of een huisje, waar geen wifi is en weinig tot geen telefoon-wifi bereik? Dus geen umts mast in de buurt. U kunt dit zien op uw telefoon door wifi aan tte zetten en dan kijken of u verbindingsmogelijkheden ziet op uw mobiel.

  Voor zowel lange als korte tijd zoek ik zoiets. Alle tips en informatie die u hierover weet is zeer welkom, aangezien ik overgevoelig ben voor wifi en umts masten.

  Bij voorbaat dank en vriendelijke groet,

  Ellen Horchner

  • Hoi Ellen, volgens mij als je de campings opzoekt van Staatsbosbeheer kom je al een heel eind. Meeste zijn vrij afgelegen. Of ze geheel vrij zijn van WiFi en telefoon signalen durf ik niet met zekerheid te zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s