Verkocht en gekocht

Meerpaal 49 verkocht, Populier 25 gekocht.

Het is alweer een aantal weken geleden dat wij een blog geschreven hebben. Er is veel gebeurd in tussentijd. Ons appartement kwam op vrijdag op Funda te staan en de daarop volgende dinsdag was hij verkocht voor de vraagprijs. Klein nadeel op dat moment was wel het feit dat wij zelf nog geen huis hadden gevonden.  De overdracht is 26 april.

Gelukkig na wat beraad, toch besloten om in een iets duurdere prijscategorie te kijken en toen was de eerste bezichtiging gelijk raak. Populier 25 vonden wij beide een mooi huis. Echter was er nog een klein addertje onder het gras. Het huis was officieel al verkocht met enkele ontbindende voorwaarden. Wij mochten een bod uitbrengen en dan had de huidige koper nog 48 uur om alsnog zijn financiën rond te krijgen. Gelukkig voor ons lukte dit niet.

Ons nieuwe huis aan de Populier 25 bouwjaar 2014:

Meer foto’s vind je HIER….

Op dit moment zijn we druk bezig onze financiën rond te krijgen. Als het een beetje meezit is de overdracht 22 mei. Voor de goede lezers onder ons; inderdaad wij zitten een tijdje zonder huis. Gelukkig mogen we bij paps (Kees) en mams (Corrie) een aantal weken logeren. Alle meubels worden 25 april verhuisd en komen tijdelijk in de opslag te staan.

Uiteraard is er ook nog minicamper nieuws! Het eerst “weekje” hebben wij begin het jaar al geboekt. Lekker de bossen in! Daarnaast hebben wij ook in het weekend van Bevrijdingsdag een lang weekendje geboekt. Heerlijk dichtbij in Kropswolde op camping De Leine. Het zal ons eerste weekendje van 2018 gaan worden. Even lekker relaxen na de verhuizing.

De minicamper heeft de grote beurt door huismonteur Gerbert (dankjewel!) ook weer gehad. Hij moet komende week nog even terug naar de garage. Hij lekt ergens olie. Hier moet uiteraard even naar gekeken worden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s