Backpacken

Fietstas en rugtas in een!

De eerste aankoop voor het kampeerseizoen 2018 is een feit. Fietsen met een rugtas is zolang als deze niet zwaar beladen is geen probleem. Echter met wat boodschappen, wordt het snel zwaar op je rug. Vooral als je enkele tientallen km’s voor de boeg hebt. Iets dat afgelopen zomer toch vaak gebeurd is. Fietstassen op de fiets kunnen handig zijn, echter nemen dan ook weer de nodige bagageruimte in in onze minicamper. Ruimte die er eigenlijk vaak niet is. Gelukkig heb je tegenwoordig dus rugtassen die je ook aan je bagagedrager kunt klemmen. Perfect voor ons dus.

Deze Basis Miles fiets-rugtas zijn precies de tassen die wij zoeken. Uiteraard ook gelijk besteld. Ze waren toevallig ook nog in de aanbieding. Het eerste weekend van mei kunnen we ze mooi testen als we een weekend op camping jachthaven De Leine staan.

2 Comments on “Backpacken

  1. Pingback: Het eerste kampeerweekend van 2018! – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

  2. Pingback: Kropswolde – MINICAMPER "THE SMALL WHITE"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s