Het eerste kampeerweekend van 2018!

minicamper kropswolde

Komend weekend voor het eerst kamperen dit seizoen!

De minicamper is er alweer een tijdje klaar voor en komend weekend gaat het ook gebeuren. Kamperen! Wij gaan een weekend op camping De Leine staan in Kropswolde. De voorspelling zijn uitstekend. Wij kijken er dus ook naar uit. Morgenvroeg eerst de fietsen ophalen uit Zuidhorn, boodschappen doen en de kleren inpakken. Esther moet morgen nog even aan het werk en zodra ze vrij is, gaan we ervan tussen.

Hopelijk komen de fietstassen morgen nog binnen en kunnen we ze gelijk testen. Daarnaast ook nog twee nieuwe campinglampen (coleman twist+300) besteld voor in de avonduren. Uiteraard kunnen we onze nieuwe stoelen die we vorig jaar aan het einde van het seizoen hebben gekocht gebruiken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s