Weer klaar om te kamperen

Het is al even geleden dat onze minicamper uit kamperen is geweest. Om precies te zijn meer dan een jaar geleden. De laatste kampeertocht was in mei 2019 naar Texel. Sinds augustus zijn we met z’n drieën. De camper heeft het afgelopen jaar dus ook een beetje in het vergetelhoekje gezeten. Wat moesten we ermee aan..?? Verkopen, blijven kamperen, inruilen voor een caravan? Er zijn veel keuzes de revue gepasseerd. In mei toch besloten om te blijven kamperen met onze minicamper en de voorstoel is ingeruild voor een bank. De eerste weekendjes zijn geboekt! Twee week geleden hebben we de auto weer even helemaal goed schoongemaakt zowel van binnen als van buiten en het is weer een juweeltje. Hij is weer helemaal klaar om op pad te gaan en aangezien de toiletgebouwen weer open zijn zal dit eerder dan begin juli worden!

De laatste landenstickers zijn er opgeplakt van 2018. Polen en Tsjechië ontbraken nog op de kaart. Wat hebben we de afgelopen 5 jaar al veel gezien met deze auto. Van de Veluwe tot Auschwitz en van Kropswolde tot de stranden van Normandië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s