Weekendje Elsloo

Helaas bleek de beoogde opvolger nog niet helemaal aan onze eisen te voldoen. We wachten gewoon wat er verder op ons pad komt de komende tijd. Met de blik vooruit hebben we wel alvast gekeken wat er wel mogelijk is zonder kampeermiddel. Gelukkig is er dan ook veel mogelijk en kunnen we gewoon lekker “kamperen”, misschien wel iets luxer en groter dan onze camper en bustent, maar toch wel met het camping- en kampeergevoel. Een weekendje in een blokhut in Elsloo bij camping De Elf Ieken. Het is niet de eerste keer dat we op deze camping gaan vertoeven. In 2020 en 2021 zijn we hier ook al te gast geweest, alleen wel de eerste keer zonder de minicamper en/of ander kampeermiddel.

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in. Uiteraard met nog een groot verschil; straks met z’n vieren ipv met z’n drieën!

One Comment on “Weekendje Elsloo

  1. Pingback: Vakantietijd! – MINICAMPER

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s